Філатову подарували сову та дохлих мишей

Філатову подарували сову та дохлих мишей
Птаха спіймали шахраї на продаж
фото скріншот відео

Філатов: «Вони дають мені коробку мертвих заморожених мишей і в цей момент я ще більше заморозився»

Мер Дніпра Борис Філатов, який нещодавно став доктором політичних наук, був спантеличений подарунком, який йому вручили з цієї нагоди. Своєї історією політик поділився на сторінці у Facebоok. Не називаючи імен, Філатов зізнався, що йому подарували – живу сову. А в додаток до неї морожених мишей та повідок для вигулу пташки.

«Добрі та поважні люди, розуміючи, до чого клонується моє кисле обличчя, одразу кажуть: «Ні, ні, ми всі розуміємо! Але ваша мудрість, як і будь-яка інша мудрість, має символ сови. Звичайно, ми не дамо вам кришталеву сову, але ми вам її... живу»…І вони викатують сову в клітці. Живий. Наразі я природно заморожений», – написав новоспечений доктор політичних наук.

На цьому приємні сюрпризи не закінчилися. «Але це ще не все. Добрі і шановані люди з урочистими обличчями продовжують: «Та щоб ви, Борисе Альбертовичу, не мучилися з совою годівлею, а вона хижа птаха, ми вам за неї їжу даємо!» А вони дають мені коробку мертвих заморожених мишей. В цей момент я ще більше заморозився», – написав спантеличений мер Дніпра. На додачу до всього Філатову вручили щей повідок для прогулки із совою, що остаточно вивело очільника Дніпра з рівноваги.

Політик вирішив не залишати цінний подарунок і, порадившись з орнітологами, червонокнижного птаха випустив на волю.

Нагадаємо, ексгенпрокурор Юрій Луценко привітав із днем народження колишнього лідера «Правого сектора» Дмитра Яроша та вручив йому «меч вікінгів». До меча ексгенпрокурор налив Ярошу і 50 гр. віскі, яке подав у давній ольвійській чаші.

Колишній спікер Дмитро Разумков розповів про найдорожчий подарунок, який отримав на день народження.

Також, Усик зробив оригінальний подарунок Ілону Маску після перемоги над Джошуа.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: