На Полтавщині чоловік влаштував різанину на автомийці

На Полтавщині чоловік влаштував різанину на автомийці

37-річний чоловік напав на місцевого мешканця Лубен поблизу автомийки

фото пресслужба поліції

Поліція повідомила чоловіку про підозру в замаху на вбивство

На Полтавщині мешканець Лубен ножем поранив 43-річного чоловіка і втік. Подія сталася поблизу автомийки. Поліція чоловіка спіймала та повідомила про підозру в замаху на вбивство. Про це повідомляє поліція області.

Днями до місцевої лікарні звернувся чоловік із ножовими пораненнями грудної клітки. Слідчі встановили, що місцевий 37-річний чоловік, перебуваючи поблизу автомийки, умисно наніс ножове поранення в область грудної клітки 43-річному місцевому мешканцю. Після скоєння злочину зловмисник втік на автомобілі до сусідньої області, де переховувався.

Наразі фігуранта затримано. Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину та обрано судом запобіжний захід – домашній арешт у нічний час доби.

Триває досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статі 15, частиною 1 статті 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Призначено низку судових експертиз.

Нагадаємо, у Дніпрі кур'єр Glovo відстрілювався від незадоволеного клієнта з ножем.

До слова, нещодавно у Кривому Розі пасажири влаштували бійку за місце у маршрутці.

Також в Одесі поліція затримала чоловіка, який у стані наркотичного сп'яніння вчинив стрілянину й утримував у кватирі двох жінок.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: