Вчинив стрілянину та утримував жінок: в Одесі затримали чоловіка за неадекватну поведінку

Вчинив стрілянину та утримував жінок: в Одесі затримали чоловіка за неадекватну поведінку
У квартирі виявили предмет, схожий на травматичний пістолет та гільзи
фото пресслужба поліції

Під час конфлікту чоловік дістав зброю та почав стріляти

Чоловіка у стані наркотичного сп'яніння затримала поліція в Одесі – він вчинив стрілянину й утримував у кватирі двох жінок. Про це повідомляє поліція Одеської області.

До поліції зателефонувала жінка, яка повідомила, що їм з подругою потрібна допомога, – жінок зачинив у квартирі знайомий та не випускає. Заявниця розповіла правоохоронцям, що у них з подругою стався конфлікт з їхнім знайомим. Під час конфлікту чоловік дістав зброю та почав стріляти. Жінки сховалися від нього у ванній кімнаті.

Патрульні прибули за вказаною адресою. Вони неодноразово вимагали відчинити їм двері і з рештою їм відчинив чоловік з явними ознаками наркотичного сп'яніння. Чоловіка затримали, а у квартирі виявили предмет, схожий на травматичний пістолет, гільзи, паспорт громадянина України з ознаками підробки, посвідчення громадянина іншої держави також з ознаками підробки та згорток з білою порошкоподібною речовиною. На місце викликали слідчих для встановлення всіх обставин події.

Нагадаємо, поліцейські Одещини затримали жінку із розфасованим метадоном.

Нагадаємо, на Київщині поліція вилучила понад пів тонни наркотиків і прекурсорів.

До слова, очевидці зняли на відео, як винуватець ДТП на проспекті Науки у Харкові, перед аварією, імовірно, забрав «закладку» з наркотиками.

Також поліція вилучила на Буковині рекордний склад канабісу на майже 3 млн грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: