Опубліковано відео з наслідками жорстокого удару окупантів по Чаплиному

Опубліковано відео з наслідками жорстокого удару окупантів по Чаплиному
З'явилося відео наслідків російського удару по селищу Чаплине
фото: кадр відео

Провідницю знайшли за 50 метрів від епіцентру

З'явилося відео наслідків ракетного обстрілу російськими окупантами селища Чаплине на Дніпропетровщині 24 серпня, внаслідок якого загинуло 25 людей, серед яких – двоє дітей.

У першому відео представник ДСНС розповідає, що Чаплине обстріляли з РСЗВ «Смерч» та «Іскандер», у селище влучило вісім снарядів, з них – п'ять касетних та три фугасних.

Внаслідок влучення ракети в пасажирський потяг спалахнуло п'ять вагонів. Одну з провідниць знайшли пораненою за 50 метрів від епіцентру.

У відеосюжеті BBC News Російська служба місцеві жителі розповідають про удар. Батько загиблого 11-річного хлопчика сидить біля тіла сина і каже, що його годину не могли знайти.

Нагадаємо, напередодні, на День Незалежності, на Дніпропетровщині окупанти завдали ракетного удару по залізничній станції Чаплине. Державна служба з надзвичайних ситуацій завершила рятувально-пошукові роботи. Внаслідок обстрілів житлового сектору та залізничної станції загинуло 25 осіб. Постраждала 31 особа. Російська атака забрала життя двох хлопчиків – шести та 11 років. Серед загиблих та постраждалих є залізничники.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: