Племінник Кадирова призначений наглядачем окупованого Мелітополя – Федоров

Племінник Кадирова призначений наглядачем окупованого Мелітополя – Федоров
фото: dw.com

Федоров: «Привезли нібито «ділитися досвідом становлення республіки» 

Племінник глави Чечні Рамзана Кадирова стане новим наглядачем за місцевими зрадниками у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області. Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

«Рашисти збільшують свої угруповання на території південного регіону окупованої Запорізької області. Вони заселяють як будинки, так і квартири. Також починають приїздити нові гауляйтери. Зараз кажуть, що на цьому тижні приїхав новий гастролер, який є племінником Кадирова і в місті обговорюють, що це черговий «наглядач» від Кадирова», – розповів він.

За словами Федорова, племінник Кадирова пов’язаний з аграрною сферою та був міністром аграрної політики у Чечні, тому не виключено, що він приїхав грабувати зерно у місцевих аграріїв. Але головне завдання «наглядача»– контролювати місцевих гауляйтерів.

Привезли нібито «ділитися досвідом становлення республіки». Це означає: стежити, щоб гроші йшли виключно у правильну кишеню, грабувати промисловість, кошмарити громадянське населення. Але головне завдання «наглядача» – контролювати місцевих гауляйтерів. Тому що зрадникам навіть загарбники не довіряють», – додав Федоров. 

Нагадаємо, за повідомленням ЗМІ, ЄС вніс до списку санкцій родину Кадирова. Як повідомлялсоя, Служба безпеки України оголосила у розшук голову Чечні Рамзана Кадирова.

Читайте також: Пригожин і Кадиров нарощують вплив. До чого готуватися Заходу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: