Син Кадирова носить годинник за 1,4 млн. доларів (фото)

Син Кадирова носить годинник за 1,4 млн. доларів (фото)
Годинник можна роздивитися на фото, яке в Instagram опублікував боєць ММА
фото: Абдурахман Дудаєв/Instagram

15-річний син голови Чечні з ніг до голови вдягнений у дорогі бренди

Адам Кадиров, 15-річний син голови Чечні, носить годинник за 85 мільйонів рублів. На аксесуар звернула увагу команда опозиційного політика Олексія Навального.

Син Кадирова носить годинник за 1,4 млн. доларів (фото) фото 1

Годинник можна роздивитися на фото, яке в Instagram опублікував боєць ММА Абдурахман Дудаєв. Знімок зроблений 23 жовтня, судячи з чекіна – у п'ятизірковому готелі Raffles The Palm Dubai в ОАЕ.

Син Кадирова носить годинник за 1,4 млн. доларів (фото) фото 2

Команда Навального ідентифікувала годинник як модель марки Audemars Piguet, яка коштує майже 1,4 млн. доларів, тобто, за поточним курсом, близько 85 млн. рублів.

Син Кадирова носить годинник за 1,4 млн. доларів (фото) фото 3

Також на Кадирові-молодшому сумка Louis Vuitton за 170 тисяч рублів і футболка Burberry за 30 тисяч рублів.

Син Кадирова носить годинник за 1,4 млн. доларів (фото) фото 4

Раніше Рамзан Кадиров опублікував у своєму телеграм-каналі відео «церемонії вступу у повноліття» Адама Кадирова з нагоди його п'ятнадцятиріччя, яку проводив муфтій Чечні Салах-Хаджі Межиєв. Адаму Кадирову вручили папаху і дорого оздоблену холодну зброю.

За даними опозиційного телеграм-каналу «Нійсо», святкування дня народження Адама Кадирова відвідали американські бійці UFC, що прилетіли до Чечні, Камару Усман, Джастін Гейджі і Генрі Сехудо.

Нагадаємо, Служба безпеки України оголосила у розшук голову Чечні Рамзана Кадирова.

Також глава Чечні Рамзан Кадиров на зустрічі з бійцями спецпідрозділу СОБР «Ахмат» заявив про продовження мобілізаційних заходів. Кадиров пропонував відправити на війну проти України 300-400 тис. чеченців, приблизно чверть населення.

До відома, російський диктатор Володимир Путін уперше присвоїв росіянкам звання «Матір-героїня» і серед нагороджених – дружина очільника Чечні Рамзана Кадирова – Медні Кадирова.

Раніше Служба безпеки України повідомила про підозру секретарю Ради безпеки Чеченської республіки, який командував «кадировцями» під час захоплення Луганщини. Як зазначається у повідомленні, Служба безпеки зібрала беззаперечні докази скоєння злочину проти основ національної безпеки України з боку секретаря Ради безпеки Чеченської республіки Апті Ароновича Алаудінова.

Читайте також: Кадиров впав в істерику через обмін полоненими на «українських умовах»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: