Поліція викрила банду шахраїв, як привласнили майже 18 млн грн

Поліція викрила банду  шахраїв, як  привласнили майже 18 млн грн
Поліцейські  викрили групу шахраїв

Шахраї створили 17 фіктивних підприємств із різними розрахунковими рахунками

Правоохоронці затримали членів шахрайської злочинної організації, яка привласнила майже 18 млн грн. Про це повідомляє пресслужба міністерства внутрішніх справ України.

«Шахраї телефонували фермерам, керівникам організацій і представлялися працівниками підприємства, яке нібито здійснює продаж мінеральних добрив або дизельного палива. Після домовленості про продаж товару зловмисники просили внести передоплату. Як тільки потерпілі перераховували завдаток за товар – зловмисники відключали телефони і зникали», - йдеться в повідомленні.

Слідство встановило, що шахраї для своїх дій створили 17 фіктивних підприємств із різними розрахунковими рахунками.Загалом затриманим інкримінують 57 епізодів шахрайства.

Нагадаємо, раніше у Києві поліція затримала банду, що вибивала з бізнесменів «борги». До поліції звернувся керівник фінансової компанії і повідомив, що упродовж тривалого часу група чоловіків вимагає від нього 20 тис. доларів США, які він начебто їм заборгував. Чоловік не погоджувався на вимоги зловмисників допоки вони не перейшли до рішучих дій - від словесних погроз фізичної розправи до побиття, навіть погрожували вбивством йому та членам його родини. Розуміючи про реальність їх погроз, він звернувся до поліції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: