Рашисти завдали удару по східній частині Сумщини (фото)

Рашисти завдали удару по східній частині Сумщини (фото)
У Білопільській громаді Сумщини обстріл окупантів завдав шкоди приватним обійстя
фото: Telegram Живицького

Білопільська громада була обстріляна мінометами та артилерією

Зранку 6 серпня російські війська завдали численних ударів по території Сумської області. Про це повідомив у Telegram голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький.

Під обстрілами опинилася Білопільська територіальна громада. Починаючи з 5:30, рашисти чотири рази відкривали вогонь по Білопільщині. «Загалом - близько 40 прильотів з мінометів та артилерії», – зазначив Живицький.

У різних населених пунктах громади після масованого обстрілу були зруйновані чи пошкоджені житлові будинки та домогосподарства. Про загиблих чи поранених військовий очільник Сумщини не повідомив, пообіцявши оприлюднити подробиці обстрілів згодом.

Нагадаємо, що кілька днів тому окупанти обстріляли відразу три прикордонні громади Сумської області. Усього було зафіксовано 62 «прильоти». Тоді обійшлося без жертв і руйнувань.

А у кінці липня СБУ затримала коригувальника артобстрілів Сумщини. Ним виявився місцевий житель, який був завербований представником російських спецслужб після повномасштабного вторгнення РФ.

Читайте також: Епідемія оптимізму. Війна змінила українців: соціологи фіксують вражаючі тренди

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: