Справа Лозинського: суд скасував домашній арешт, ексчиновника беруть під варту

Справа Лозинського: суд скасував домашній арешт, ексчиновника беруть під варту
фото з відкритих джерел

Колишнього заступника міністра беруть під варту з можливістю вийти під заставу у сумі 50 млн грн.

Апеляційна палата ВАКС скасувала домашній арешт колишнього заступника голови Мінрегіону Василя Лозинського. Колишнього заступника міністра беруть під варту з можливістю вийти під заставу у сумі 50 млн грн. Про це повідомив прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Олександр Омельченко, який представляє сторону звинувачення у суді у коментарі «РБК-Україна».

«Постанова слідчого судді скасована, апеляція наша задоволена. Зараз його вестимуть у будівлю слідчого ізолятора», – сказав прокурор.

Нагадаємо, заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Василя Лозинського викрили на хабарі у розмірі $400 тис. 

Згодом у Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури підтвердили, що йдеться про Василя Лозинського. У відомстві пообіцяли надати повне сприяння слідству і звільнити Василя Лозинського із займаної посади. Відповідне розпорядження щодо підготовки необхідних документів вже надано віце-премʼєр-міністром з відновлення України Олександром Кубраковим.

До слова, Кабінет міністрів України призначив Василя Лозинського тимчасовим виконувачем обовʼязків міністра розвитку громад і територій у листопаді 2022 року.

Читайте також: Перший корупційний вибух 2023 року. Хто і як давав хабар міністру

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: