Верещук розповіла про подальшу долю засуджених до страти іноземних бійців

Верещук розповіла про подальшу долю засуджених до страти іноземних бійців
«Засуджені» до смертної кари бійці іноземного легіону можуть повернутись додому
фото з відкритих джерел

Військовослужбовців можуть обміняти

Рано чи пізно трьох військовослужбовців-іноземців, яких окупанти «засудили» до смертної кари, обміняють. Про це заявила міністер з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

«Що там в голові у терористів, звісно, я не знаю. Втім, щось мені підказує, що, зрештою, так чи інакше, рано чи пізно, ці три військовослужбовці будуть обміняні (або іншим чином потраплять додому)», – написала Верещук.

Міністерка зазначила, що мета ворога – це тероризувати західну суспільну думку за допомогою загрози розстрілу трьох заручників.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Донецьку фіктивний суд терористів виніс «вирок» трьом військовослужбовцям Збройних сил України: Ейдену Асліну, Шону Піннеру та Брагіму Саадуну. Чоловіки воювали на боці Збройних сил України.

Ейден Аслін – колишній доглядач із Великої Британії. Його схопили в Маріуполі у квітні. Разом з Есліном у полоні опинився колишній військовий Королівського англійського полку Шон Піннер. Підданий Марокко Брагім Саадун 12 березня здався в полон у Волновасі.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: