Закарпатські медики пів кілометра тягнули пацієнта на санчатах (фото)

Закарпатські медики пів кілометра тягнули пацієнта на санчатах (фото)
Медики та сусіди впряглися у санчата, на які посадили чоловіка, та потягли його до «швидкої»
фото: 103 Закарпаття/Facebook

Через засніжену та заледенілу дорогу дістатися автівкою до вулиці, де був хворий, не вдалося

Працівники Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги пів кілометра тягли санчата з 70-річним пацієнтом. Про це установа повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

Виклик медики отримали у неділю, зранку, о 8:34. 70-річний мешканець села Боржавське Берегівського району скаржився на гарячку.

Через засніжену та заледенілу дорогу дістатися автівкою до вулиці, де був пацієнт, не вдалося. То ж понад пів кілометра бригада медиків ішла до потрібного будинку пішки.

А після огляду з’ясувалося, що у дідуся гангрена правої стопи двотижневої давності й самостійно він пересуватися не спроможний.

То ж медики та сусіди впряглися у санчата, на які посадили чоловіка, та потягли його до «швидкої». Хворого доправили у Виноградівську районну лікарню.

Раніше повідомлялося, що двійнята на Львівщині народилися у різні дні. До того ж малюки з’явилися на світ у різних населених пунктах.

Нагадаємо, закарпатські медики «швидкої» отримали 7 січня виклик із одного з сіл Іршавщини – жінка схвильовано розповідала, що знайшла на смітнику новонароджену дитину. Історію із знахідкою немовляти вона вигадала, щоб приховати пологи своєї неповнолітньої доньки.

Раніше у Києві жінка жорстоко вбила свою дворічну доньку.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: