Вигадала, що знайшла немовля на смітнику – мешканка Закарпаття хотіла приховати пологи дочки

Вигадала, що знайшла немовля на смітнику – мешканка Закарпаття хотіла приховати пологи дочки
Новонароджену дівчинку та юну матусю медики доправили до лікарні
фото: Закарпатський територіальний центр екстреної медичної допомоги/Facebook

Жінка боялася осуду односельців, тому розіграла справжню детективну історію

Закарпатські медики «швидкої» отримали 7 січня виклик із одного з сіл Іршавщини – жінка схвильовано розповідала, що знайшла на смітнику новонароджену дитину. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Закарпатський територіальний центр екстреної медичної допомоги.

«Бригада № 907 у складі фельдшера Яни Бровдій та водія Віталія Цогли миттєво прибула на місце події. Жінка, яка викликала «швидку», провела медиків до своєї хати і пояснила, що коли виносила сміття – знайшла немовля у картонній коробці. На момент прибуття бригади немовля було вже переодягнуте і, на диво, спокійне», – інформують медики.

Фельдшер оглянула дитинку, обробила пуповину і звернула увагу на низку розбіжностей у розповіді жінки. Згодом прибула й поліція, яка остаточно з’ясувала всі обставини цього випадку.

Історію із знахідкою на смітнику немовляти жінки вигадала, щоб приховати пологи своєї неповнолітньої доньки. 16-річна дівчина народила зранку 7 січня, але через побоювання осуду односельців родина вирішили розіграти «виставу» із знахідкою на смітнику.

Молоду маму та новонароджену дівчинку «швидка» доправила до Іршавської районної лікарні. Вони обидві почувають себе добре.

Раніше у Києві жінка жорстоко вбила свою дворічну доньку.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: