У центрі Києва активісти освистали Зеленського (відео)

У центрі Києва активісти освистали Зеленського (відео)
Коли Зеленський покидав Алею Небесної сотні, з натовпу почали кричати «Ганьба»
скріншот фото: відео Романа Бондаренка

Володимиру Зеленському скандували «Ганьба» під час вшанування Героїв Небесної сотні

Володимиру Зеленському скандували «Ганьба», коли він покладав квіти на Алеї Героїв Небесної сотні у центрі Києва. Відповідне відео опублікував у Facebook журналіст Ян Доброносов.

Коли президент покидав Алею Небесної сотні, з натовпу почали кричати «Ганьба». «Ганьба державним зрадникам та малоросам», – вигукнув хтось із натовпу.

Зеленський не відреагував на критику.

У неділю, 21 листопада, президент Володимир Зеленський взяв участь у заходах із вшанування пам’яті активістів Євромайдану. Також він записав звернення до українців.

Нагадаємо, упродовж 2021 року судами притягнуто до відповідальності 53 особи, які здійснили злочини проти Євромайдану.

Як відомо, День Гідності та Свободи відзначається в Україні щороку 21 листопада на честь початку двох революцій: Помаранчевої революції (початок 22 листопада 2004 року) та Революції Гідності (акція студентів та громадських активістів розпочалася 21 листопада 2013 року).

Зазначимо, 20 листопада колишній очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР МО) Василь Бурба розповів, що наказ перенести спецоперацію із «вагнерівцями» передав Зеленський через Єрмака. Ця інформація спричинила бурхливу реакцію українського суспільства.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський та голова Офісу президента Андрій Єрмак заперечували проведення операції. Зеленський згодом заявив, що розповів Лукашенку про спецоперацію щодо затримання «вагнерівців».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: