Монобільшості у наступному парламенті не буде – лідерка «Слуги народу»

Монобільшості у наступному парламенті не буде – лідерка «Слуги народу»
Шуляк: «Перше, що потрібно робити, – починати з аудиту активів самої партії»
Фото: sluga-narodu.com

«250 народних депутатів від партії «Слуга народу» в парламенті більше не буде»

Олена Шуляк, обрана два тижні тому головою партії «Слуга народу», вважає, що у наступному парламенті очолювана нею сила вже не зможе одноосібно сформувати більшість. Про це вона сказала в інтерв’ю інтернет-виданню «Лівий берег».

«На сьогодні, мені здається, всі чітко розуміють, що 250 народних депутатів від партії «Слуга народу» в парламенті не буде. Це правда», – констатувала вона.

Шуляк також повідомила, що до складу партії нині входять орієнтовно лише близько тисячі людей: «У мене є інформація, що на сьогодні в нас близько 1000 партійців... Це ті, хто є членом партії», – сказала Шуляк, зазначивши, що такі дані надано виконавчим органом партії.

Політикиня визнала, що «не всі місцеві депутати є членами партії, не всі народні депутати є членами партії, не всі голови громад є членами партії, але треба розібратися, скільки цих людей, хто бажав/не бажав ще вступати».

«Перше, що потрібно робити, – починати з аудиту активів самої партії», – резюмувала Шуляк.

Нагадаємо, 15 листопада 2021 року заступницю голови парламентської фракції партії «Слуга народу» Олену Шуляк обрали головою партії замість Олександра Корнієнка, призначеного на посаду першого заступника Голови Верховної Ради.


Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: