Вакарчук розповів, чи підтримає когось з кандидатів у президенти

Вакарчук розповів, чи підтримає когось з кандидатів у президенти

Вакарчук виключив можливість підтримки будь-кого з кандидатів через якісь політичні обіцянки

Лідер групи «Океан Ельзи»Святослав Вакарчук заявив, що у нього немає планів щодо підтримки жодного з кандидатів у президенти.

Про це він сказав в ефірі телеканалу ZIK.

«Як виборець, свідомий громадянин і людина, яка декларує бажання справжніх змін, для мене зараз головним є не прізвище, а ідеї та їх імплементація. Бо головне, що роблять політики або потенційні кандидати в президенти і набагато менше, що вони говорять. Хоча, це визначає певний рівень світогляду. Тому я вважаю, що оцінювати треба хороші і погані справи, а не хороших і поганих людей. Вважаю, що зараз розпочнеться президентська кампанія і у всіх кандидатів, яких вже багато зареєструвалось, буде шанс показати, чого вони варті. А ми всі зробимо свій вибір», – наголосив він. 

Він виключив можливість підтримки будь-кого з кандидатів через якісь політичні обіцянки або вигоди.

«Я виключаю сам факт того, що через якісь політичні ласощі, дивіденди, вигоди, я міг би почати розмову про підтримку кого-небудь. Це не питання власних інтересів, на кону набагато більше - доля держави... Це дуже серйозна річ», - наголосив співак.

Крім того він застеріг журналістів, політиків та виборців від легких схем та простих рішень. Мовляв, вибори президента – це дуже серйозна та відповідальна справа.

«До речі, на мою думку, вибори парламенту потрібно розглядати в комплексі. Я не думаю, що вибори президента сьогодні в Україні можна розглядати окремо від виборів парламенту. Ти ж не можеш на шаховій дошці розставити окремо чорні квадрати, а окремо білі. Уявіть, що одні – це наслідок президентських виборів, а інші – парламентських», – зазначив Вакарчук.

З його слів, наслідки цих рішень взаємодіючі. Тому, пояснює громадський діяч, сьогодні важливо дати можливість виборцю зробити усвідомлений вибір, а потім його захистити.

«Я маю на увазі не тільки на виборчих дільницях та при перерахунку голосів, а захистити політично. Від цього теж багато залежить. Не тільки нові люди в політиці визначатимуть долю держави, але й можливість виборця впливати на політику, політиків та їх підзвітність людям», – пояснив співак. 

Раніше стало відомо, що співак Святослав Вакарчук заявив, що не братиме участі у виборах президента.

Голова Державної прикордонної служби Петро Цигикал заявив, що відомство проведе попередню перевірку всіх міжнародних спостерігачів, що прибудуть на вибори президента України.

 До вашої уваги:  
  • Детальніше про президентські вибори читайте тут

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: