«День, який змінив життя шість років тому». Сенцов заявив, що не шкодує про своє минуле

«День, який змінив життя шість років тому». Сенцов заявив, що не шкодує про своє минуле
Олег Сенцов зазначив, що сьогодні він думає про тих українців, які досі перебувають у полоні ворогів

Олега Сенцова заарештувало ФСБ в окупованому Криму 10 травня 2014 року

Український письменник і режисер, колишній в'язень Кремля Олег Сенцов нагадав, що 10 травня 2014 року його заарештували в окупованому Криму, проте він «нічого не хотів би змінювати у своєму минулому». Про це Сенцов написав у Facebook.

«10 травня. День, який змінив моє життя шість років тому. День арешту і катувань. Я ні про що не шкодую і нічого не хотів би змінити у своєму минулому, але прожити його ще раз мені б не хотілося. У кожного свій шлях та свій вибір. Я свій зробив ще на Майдані, і якщо було би потрібно, повторив те саме, нічого не зрікшись», - написав Сенцов.

Водночас, Сенцов зазначив, що сьогодні він думає про тих українців, які досі перебувають у полоні ворогів, про тих, «хто досі чекає на своє звільнення і сподівається на допомогу України».

Нагадаємо, засуджений за сфабрикованою справою до 20 років Олег Сенцов пробув в ув'язненні в Росії понад 5 років. Обвинувачення стосувалося нібито організації терактів в анексованому Криму. Свою вину він не визнав.

Сенцов відбував покарання в місті Лабитнангі на півночі Росії. В ув'язненні він 145 днів голодував з вимогою звільнити всіх українських політв'язнів, які перебувають у російських в'язницях.

Як повідомлялося, Сенцов в ООН закликав світ боротися за звільнення українських політв’язнів у РФ.

Нагадаємо, Олег Сенцов не вірить в результат переговорів з деокупації Донбасу при живому Путіну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: