Гончарук прокоментував зустріч із керівником Офісу президента

Гончарук прокоментував зустріч із керівником Офісу президента
Олексій Гончарук стверджує, що обговорював з Андрієм Єрмаком робочі питання

На зустрічі з Єрмаком не було тем, які варто було б коментувати окремо, – прем'єр

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що на зустрічі з керівником Офісу президента Андрієм Єрмаком обговорював робочі питання. Про це прем’єр заявив на брифінгу в Кабміні.

За словами Гончарука, на зустрічі з Єрмаком не було тем, які варто було б коментувати окремо.

«Я щодня з кимось зустрічаюся і розмовляю. У цій зустрічі не було нічого особливого. Ми просто обмінялися думками щодо того, що відбувається, обговорили робочі питання», – заявив Гончарук.

Як повідомлялося, вчора, 1 березня, Гончарук таємно зустрівся в ресторані з Єрмаком: фото, відео.

Нагадаємо, сьогодні, 2 березня, на екстреному брифінгу Олексій Гончарук заявив, що жодних заяв про відставку на цей момент не писав.

Як повідомляв «Главком» з посиланням на власне джерело в Офісі президента, на позачерговому засіданні Верховної Ради у середу, 4 березня, відбудеться голосування за відставку прем’єра Олексія Гончарука.

Якщо голова уряду Олексій Гончарук піде у відставку, то, відповідно до законодавства, Денис Шмигаль автоматично стане виконувачем обов’язків прем’єр-міністра.

Джерело зазначило, що голосів за відставку Гончарука вистачає. Оскільки була проблема з наявністю голосів за нового прем’єра, в.о. глави Кабміну призначать віцепрем’єра Дениса Шмигаля.

У п’ятницю відбулася зустріч Гончарука із президентом Володимиром Зеленським, де президент дорікав прем’єру за незадовільну роботу Кабміну.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: