Карта України без Криму: тепер зганьбився канал СТБ

Карта України без Криму: тепер зганьбився канал СТБ
Кадр телеефіру
Фото: Yuriy Kentsalo / Facebook

Телеканал СТБ під час телеефіру показав карту України без Криму. Про це пишуть користувачі соцмереж.

СТБ вже вибачився через інцидент і пояснив, що це відбулося ще 16 березня у програмі «Холостяк», коли було показано на екрані «некоректне графічне зображення карти України».

«Звертаємо увагу наших глядачів, що дане зображення є неприємною для нас технічною помилкою та ні в якому разі не є офіційною позицією каналу СТБ щодо державних кордонів України, бо Крим – це Україна! Ми оперативно виправили помилку у всіх відео на офіційних сторінках каналу СТБ», - йдеться у повідомленні телеканалу.

Телеканал заявив, що в жодному разі не знімає з себе відповідальності за цю ситуацію і перепросив перед усіма глядачами за свою «неприпустиму помилку».

Зазначимо, у п’ятницю, 16 березня, у вечірньому випуску новин на UA:Перший у прямому ефірі трапилась помилка, внаслідок якої глядачі 27 секунд бачили карту України без Криму. Телекомпанія визнала помилку і вибачилась.

Нагадаємо, у серпні 2017 року до святкувань з нагоди Дня Незалежності 2017 у Броварах, що на Київщині, головну сцену міста оформили з картою України, на якій немає Криму та окупованого Донбасу.

У червні 2017 року у центрі столиці Казахстану у рамках Astana Art Fest  розмістили 84 фігури з прапорами та символікою різних країн, проте карта України виявилася без Криму. У МЗС Казахстану закликали не політизувати інцидент із картою України без Криму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: