Бровари «прикрасили» мапою України без Криму та Донбасу

Бровари «прикрасили» мапою України без Криму та Донбасу

Місцева влада Броварів забрала в України Крим і Донбас

До святкувань з нагоди Дня Незалежності 2017 у Броварах, що на Київщині, головну сцену міста оформили з картою України, на якій немає Криму та окупованого Донбасу. Про це пишуть користувачі Facebook.

Як видно на світлинах, окрім Криму, на мапі немає також і частини Донбасу, оскільки кордон України тут проведена лінією розмежування в зоні АТО. Також Київ на карті чомусь перемістили на Полісся та намалювали на місці Житомира.

Прикрашає скандальну «мапу» гасло «Україна – це ми!»

У мережі цей допис викликав неабиякий резонанс.

«У країні йде війна, повне місто переселенців, а у Броварах – своя правда. Напередодні свята таке ла*но посеред міста. Робіть перепости. Це злочин. Пропоную всім, хто збирався виступати на святі відмовитись від участі», – зауважила Лана Стаценко.

Інші користувачі своєю чергою звинувачують місцеву владу у сепаратизмі та не розуміють, як таке могли прийти в їхні голови.

Як пише ТСН, створенням банеру опікувалася очільниця відділу культури міськради Броварів Інна Савченко. Натомість у самій міськраді наголосили, що не відповідають за організацію святкування та запропонували звернутися до комунального підприємства «Бровари-Благоустрій». Керівник компанії Володимир Добровольський своєю чергою також зняв із себе відповідальність, вказавши на те, що його підприємство не займалось друком плакату.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: