На Донеччині закінчився термін обсервації звільнених з полону українців

На Донеччині закінчився термін обсервації звільнених з полону українців
Усі звільнені з полону проходили 14-денну обсервацію у Святогірську

Двоє повертаються додому, інші потребують медичної та психологічної реабілітації, - Кириленко

У Донецькій області закінчився термін обсервації 23 українців, звільнених з полону 16 квітня. Про це 1 травня у Facebook повідомив голова Донецької військово-цивільної облдержадміністрації Павло Кириленко.

«Провели з місця обсервації українців, звільнених з полону 16 квітня. Двоє з них повертаються додому вже сьогодні, більшості потрібна психологічна та медична реабілітація - вони її отримуватимуть у спеціалізованих медичних закладах», - написав очільник області.

Він зазначив, що витрати, пов'язані з перебуванням та харчуванням людей в обсервації, взяла на себе держава.

«Дякую медичним працівникам, які два тижні були поруч з ними, турбувалися та надавали необхідну допомогу», - написав Кириленко.

Як повідомлялося, усі звільнені з полону проходили 14-денну обсервацію у Святогірську. Протягом цього часу кожному провели тестування за допомогою швидких тестів та по два ПЛР-дослідження (на початку та наприкінці обсервації). Отримані результати - негативні.

До відома, в Україні станом на ранок 1 травня лабораторно підтверджено 455 нових випадків коронавірусу, це менше на 85 людей, ніж було попередньої доби (540). Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я. 

Серед усіх, хто захворіли за останню добу 37 дітей – попередньої доби (45) та 91 медик – (87). 

Минулої доби від коронавірусу в Україні одужали 175 - попередньої доби (135), померли 11 - (11).

Також за минулу добу у світі діагностували 86 037 випадків захворювання на коронавірус. Це на 9000 випадків більше ніж 29 квітня. Зокрема, у США 29 567, Росії, 7400 Франції 17 164, Туреччині 4801, Великій Британії 4617, Іспанії 4289 нових випадків захворювання на коронавірус. Станом на ранок 1 травня у світі зафіксовано 3 млн 256 тис. 846 хворих на Covid-19.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: