Найближчий соратник пояснив, чому українці мають бути зацікавлені у другому терміні Зеленського

Найближчий соратник пояснив, чому українці мають бути зацікавлені у другому терміні Зеленського
У президента головна формула – допомагати людям, людяність, - Трофімов
Фото пресслужби президента

Перший заступник голови офісу президента розказав про важливу рису глави держави

Сергій Трофімов, перший заступник голови Офісу президента і найближчий соратник президента Володимира Зеленського вважає, що українці мають бути зацікавлені у другому терміні нинішнього голови держави, бо у нього є основоположні риси, які потрібні політикам. Про це Трофімов сказав в інтерв’ю «Главкому».

«У житті бувають різні пріоритети. У президента головна формула – допомагати людям, людяність. Це як кодове слово. Стійке, сильне бажання», - стверджує політик і додає, що не знає, чи буде Зеленський балотуватися на другий президентський термін.

«Це питання до Володимира Олександровича», - зазначив соратник Зеленського.

Атмосфера на Банковій, яка колись пригнічувала нову команду, за словами Трофімова, вже змінилася.  

«Дуже пригнічувала, і це помічав не тільки я. Але атмосферу люди, напевно, роблять. Мені здається, ми її змінили – у нас тут певний час музика грала, стіл для тенісу поставили. Зараз музика не грає, а в теніс за пів року, напевно, я грав лиш раз», - розповів перший заступник голови Офісу президента.

До відома, нинішній перший заступник глави Офісу президента Сергій Трофімов ще рік тому був виконавчим продюсером студії «95 квартал» і відповідав за кіновиробництво. Сьогодні ж в Офісі президента він обіймає другу за ієрархією посаду після Андрія Єрмака. Головний функціонал Трофімова – очі і вуха президента в регіонах. Саме він опікується підбором кадрів, які Київ відправляє керувати обласними та районними адміністраціями.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: