Перший заступник голови Офісу президента розповів, як Зеленського захищають від коронавірусу

Перший заступник голови Офісу президента розповів, як Зеленського захищають від коронавірусу

Перший заступник глави Офісу президента Сергій Трофімов повідомив, що всіх в Офісі президента  тестують на коронавірус

Сергій Трофімов: «Нас всіх з певного періоду тестують»

В Офісі президента вживають необхідні засоби для протидії коронавірусу: всіх працівників з певного періоду тестують на коронавірус, міряють температуру, є антисептики, всі заходять у масках в кабінети.

Про це перший заступник глави Офісу президента Сергій Трофімов  розповів в інтерв’ю «Главкому». «Нас тестували планово всіх, адже ми спілкуємося з президентом і взагалі виконуємо важливу роботу, тому всі слідкуємо за здоров’ям і розуміємо ситуацію. Тестують не тільки нас, а й наших співробітників, колег», – сказав посадовець.

Трофімов зазначив, що сам здавав тест на коронавірус неодноразово, уточнивши,  що в Куршевелі був ще до роботи в Офісі президента і йому там не сподобалося. «Таке розхвалене місце, але я не зрозумів, в чому родзинка», – сказав Трофімов.

Посадовець також повідомив, що не був на церковній службі у Києво-Печерській  Лаврі, де зафіксовано спалах корона вірусу. Зі слів Трофімова, якщо треба буде, він знову пройде тест на коронавірус, раніше йому робили обидва види тестів (експрес-тест і тест ПЛР – ред.)

На запитання про те, чи є якісь медикаментозні засоби захисту, які застосовує оточення президента, Сергій Трофімов відповів, що вперше  чує про спеціальні вакцини  і вважає це вигадкою «Вакцини досі немає ніде в світі. Усе, що приходить, – роздається. Маски також купуємо», – сказав посадовець.

Зазначимо, перший заступник глави Офісу президента Сергій Трофімов ще рік тому був виконавчим продюсером студії «95 квартал» і відповідав за кіновиробництво. Сьогодні ж в Офісі президента він обіймає другу за ієрархією посаду після Андрія Єрмака.

Головний функціонал Трофімова – очі і вуха президента в регіонах. Саме він опікується підбором кадрів, які Київ відправляє керувати обласними та районними адміністраціями.

Нагадаємо, 8 квітня повідомили, що у Києво-Печерській  лаврі коронавірус виявили у 30 священників. 30 духівників із 44 отримали позитивні результати тесту на коронавірус.

Раніше повідомляли, що у настоятеля Києво-Печерської лаври, митрополита РПЦ в Україні Павла виявили коронавірус.

3 квітня народний депутат від «Слуги народу» Руслан Горбенко, якого раніше госпіталізували з коронавірусом, заявив, що отримав негативний результат тесту на COVID-19 і 6 квітня його випишуть з лікарні.

21 березня «Главком повідомляв, що у народного депутата Сергія Вельможного діагностували коронавірус.

18 березня стало відомо, що нардеп Шахов заразився коронавірусом. Пізніше інфекцію виявили у його дружини.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: