В окупованому Криму у дружини заарештованого кримського татарина народилася донька

В окупованому Криму у дружини заарештованого кримського татарина народилася донька

Іззета Абдуллаєва разом з іншими арештованими кримськими татарами вивезли до РФ у Ростовську область

В окупованому Криму у дружини заарештованого активіста Іззета Абдуллаєва народилася дочка. Про це повідомила кримськотатарська активістка Лутфіє Зудіева, повідомяє УНН.

«Стало відомо, що у дружини заарештованого під час масових обшуків 27 березня 2019 року кримського татарина Іззета Абдуллаєва сьогодні народилася дочка», - написала Зудіева.

Раніше повідомлялося, що Іззета Абдуллаєва разом з іншими арештованими кримськими татарами вивезли до РФ у Ростовську область.

Нагадаємо, в окупованому Криму співробітники ФСБ, МВС Росії і росгвардії вранці 27 березня проводили обшуки у щонайменше 25 будинках кримських татар у рамках кримінальних справ проти жителів Криму, підозрюваних у діяльності забороненої в РФ організації «Хізб ут-Тахрір».

Обшуки проходили у селі Строганівка Сімферопольського району, в мікрорайоні Кам'янка Сімферополя, селі Володимирівка Білогірського району Криму.

Більшість громадських активістів, будинки яких у Сімферополі обшукують російські силовики, відвідували українських політв'язнів Кремля та їздили на судові засідання до Ростова-на-Дону. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: