На Банковій пояснили, чому за рік на Київщині тричі помінявся керівник

На Банковій пояснили, чому за рік на Київщині тричі помінявся керівник
Сергій Трофімов стверджує, що поки через карантин керівника Київщини призначати не будуть, областю керуватиме в.о.

Сергій Трофімов: Михайло Бно-Айріян – моя помилка

Перший заступник глави Офісу президента Сергій Трофімов стверджує, що на Київщині за рік тричі помінявся керівник, бо «центральній області потрібна серйозна, потужна людина».  Про це Трофімов сказав в інтерв’ю «Главкому»,

Перший заступник голови Офісу президента вважає екскерівника Київської області Михайла Бно-Айріяна (з 10 липня до 28 жовтня 2019 року очолював Київську ОДА – «Главком») своєю кадровою помилкою, бо рекомендував його президенту Володимиру Зеленському.

«Чернишов, (Олексій Чернишов ще один екскерівник Київщини, наступник Бно – Айріяна, пішов з посади працювати в уряд міністром розвитку громад та територій – «Главком») насправді, як губернатор показав себе непогано. Облрада, наприклад, до нього жила зовсім своїм життям і ухвалювала рішення без участі голови ОДА. Чернишов з цією проблемою впорався, на мій погляд», - стверджує Трофімов і додає, що наразі керівника Київської області призначати не будуть.

«Поки буде виконуючий обов’язки Василь Володін Зараз всі сили кинуті на боротьбу з пандемією», - зазначив посадовець.

За інформацією «Главкома», Банкова уже ухвалила негативні висновки щодо кількох голів ОДА. І чергова ротація може початися вже найближчим часом з південних областей.

До відома, нинішній перший заступник глави Офісу президента Сергій Трофімов ще рік тому був виконавчим продюсером студії «95 квартал» і відповідав за кіновиробництво. Сьогодні ж в Офісі президента він обіймає другу за ієрархією посаду після Андрія Єрмака. Головний функціонал Трофімова – очі і вуха президента в регіонах. Саме він опікується підбором кадрів, які Київ відправляє керувати обласними та районними адміністраціями. 

 Читати більше:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: