На Банковій прокоментували співпрацю з олігархами

На Банковій прокоментували співпрацю з олігархами
Представників великого бізнесу запросили в Офіс президента, щоб разом шукати шляхи подолання пандемії коронавірусу

«Бізнесмени можуть нам допомагати або ні», - перший заступник голови Офісу президента

Перший заступник глави Офісу президента Сергій Трофімов запевнив, що бізнесмени не можуть впливати на кадрові рішення і вказувати керівництву держави, що треба робити. Про це посадовець сказав в інтерв’ю «Главкому».

«Вони можуть нам допомагати або ні», - стверджує Трофімов.

Перший заступник керівника Офісу президента наголосив, що спілкується з усіма, «хто на місцях приймає якісь рішення, – союзники це чи ні».

1_108

«Не можна перемогти такі проблеми, як коронавірус, коли ми тут щось своє робимо, на місцях – своє, а бізнес – своє. Бізнес взагалі ризикує бути зметеним, якщо коронавірус у нас буде мати настільки масштабні наслідки, як в Італії. Тому зацікавленість у всіх одна: щоб ми якомога швидше пройшли цю історію», - підкреслив Трофімов і додав, що саме тому президент Володимир Зеленський зустрівся з власниками та топ-менеджерами найбільших українських компаній і бізнес-груп.

«Це було прохання президента до людей, які мають ресурси. Наприклад, я спілкувався з власниками «Епіцентру», які конкретно висунули в штаб боротьби з коронавірусом свій топ-менеджмент, розписали задачі, скоординували з головою Хмельницької ОДА», - стверджує Трофімов.

Як повідомлялося, уряд дозволив працювати мережі «Епіцентр» в умовах карантину, на відміну від інших будівельних маркетів.

До відома, нинішній перший заступник глави Офісу президента Сергій Трофімов ще рік тому був виконавчим продюсером студії «95 квартал» і відповідав за кіновиробництво. Сьогодні ж в Офісі президента він обіймає другу за ієрархією посаду після Андрія Єрмака. Головний функціонал Трофімова – очі і вуха президента в регіонах. Саме він опікується підбором кадрів, які Київ відправляє керувати обласними та районними адміністраціями.

 Читати більше:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: