На Хмельниччині для споживачів газу запровадили спрощену процедуру реєстрації на сайті 104.ua

На Хмельниччині для споживачів газу запровадили спрощену процедуру реєстрації на сайті 104.ua
«Особистий кабінет» також доступний і для отримувачів державної допомоги: пільговиків та субсидіантів

Щоб створити Особистий кабінет на сайті 104.ua автоматично, треба зателефонувати до контакт-центру, - ТОВ «Хмельницькгаз збут»

ТОВ «Хмельницькгаз збут» під час карантину запровадив  спрощену  процедуру експрес-реєстрації в «Особистому кабінеті споживача» на сайті 104.ua.

У компанії інформують, щоб створити Особистий кабінет на сайті 104.ua автоматично, треба зателефонувати до контакт-центру за телефонами (067) 01 14 104, (0382) 686 504. «Далі необхідно назвати номер особового рахунку (він вказаний у платіжці за газ) або адресу. Логін та пароль для входу в Особистий кабінет будуть  надіслані  смс-повідомленням. Тож, аби  зайти в «Особистий кабінет» на сайті 104.ua, треба перейти за посиланням, що надійде в смс на мобільний телефон. Знайти на екрані кнопку «Вхід» та ввести логін і пароль, що вказані у повідомленні», - наголошують у «Хмельницькгаз збуті».

У компанії зазначають, що «Особистий кабінет» також доступний і для отримувачів державної допомоги: пільговиків та субсидіантів. Тож уся необхідна інформація щодо нарахувань, вчасно відображена в «Особистому кабінеті клієнта».

«Наразі з початку карантину обслуговування клієнтів з усіх газових питань проводиться дистанційно. Газопостачальна компанія екстрено розробила та запровадила експрес-реєстрацію на сайті 104.ua., пройти яку можна всього за кілька хвилин. Нині дистанціними сервісами газопостачальної компанії вже користуються понад 130 тис. подолян», - зазначають у компанії.

«Ми подбали про наших клієнтів та розробили черговий зручний сервіс, аби максимально зменшити ризики при відвідуванні  банківських установ та відділень Укрпошти, - інформує керівник «Хмельницькгаз збуту» Андрій Левицький. – Тому вділивши всього кілька хвилин, наші споживачі отримають сучасну оптимальну можливість контролювати стан особового рахунку, завантажувати рахунки та вчасно сплачувати за газ, не порушуючи карантинних заходів, зберігаючи спокій та здоров’я».

У «Хмельницькгаз збуті» інформують, що даною послугою скористалися уже близько тисячі клієнтів, а щодня менеджери Центрів обслуговування реєструють ще майже 100 споживачів.

До відома, основною  сферою діяльності ТОВ «Хмельницькгаз збут» є постачання природного газу усім категоріям споживачів Хмельницької області (крім м. Шепетівки та Шепетівського району). Компанія законодавчо визначена постачальником газу зі спеціальними обов’язками.

Клієнтами компанії є  404 тисячі сімей Хмельниччини, 2 тисячі промислових та комунально-побутових підприємств, 500 бюджетних організацій та 250 релігійних організації. Серед найпотужніших споживачів – ТОВ «Агрофірма-Обрій», ТОВ «Нібулон», ПРАТ «Городоцький елеватор Суффле».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: