Тема екології не буде продуктивною в країні, де стоїть питання виживання - політтехнолог

Тема екології не буде продуктивною в країні, де стоїть питання виживання - політтехнолог
Тема екології актуальна для країн, де питання елементарного виживання не стоїть гостро

На виборах всі політики будуть шукати фішки, на які можуть відреагувати виборці: від екології до боротьби з корупцією шляхом блокчейна

Використання політиками у передвиборчій кампанії теми екології не дасть такого результату, як на Заході, оскільки український виборець заклопотаний питаннями елементарного виживання. Таку думку висловив в інтерв'ю 112.ua політтехнолог Сергій Гайдай.

«Тема екології актуальна для багатьох країн, де питання елементарного виживання (як в Україні) не стоїть гостро. Екологія взагалі нікого не хвилює в країні, де важливі питання «чи зможу я купити хліб і заплатити за електрику», - сказав політтехнолог.

Як приклад, автори матеріалу в 112.ua розглядали політичну партію «Сила людей», що в якості передвиборчого гасла вибрала тему екології. «Вона недавно представила в Кривому Розі свою екологічну програму, організувала екологічні протести в Маріуполі, мусує тему в ЗМІ», - йдеться в матеріалі.

Взагалі опитані виданням політтехнологи стверджують, що на виборах всі політики будуть шукати фішки, на які можуть відреагувати виборці: від екології до боротьби з корупцією шляхом блокчейна, як це пропонує робити Юлія Тимошенко.

Проблема в тому, що в Україні мало політиків з твердими переконаннями і політичним баченням, за яке вони готові були б навіть померти, відзначає Сергій Гайдай.

«У 90% українських політиків єдина ідея - прийти до влади, тому що це благополуччя. Це можливість захищати капітали свого оточення, заробляти, це квиток в ложу стану, де може промишляти», - сказав Гайдай.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: