Україна хоче створити експортний хаб у В’єтнамі

Україна хоче створити експортний хаб у В’єтнамі

Зараз вивчається питання про можливість використання портової інфраструктури СП «Лотос» в якості логістичного центру

Міністерство інфраструктури України та Державна судноплавна компанія «Чорноморське морське пароплавство« вивчають перспективи використання портової інфраструктури українсько-в’єтнамської Lotus Joint Venture Company в якості логістичного центру поставок української продукції на східні ринки.

Про це повідомляє Національний промисловий портал.

У грудні 2017 року Україна відновила контроль над що належить ДСК «ЧМП» часткою в СП «Лотос». Україна володіє 38% спільного підприємства, але з 2011-го року підприємство не виплачувало дивіденди українській стороні через протиправну діяльність представника ДСК «ЧМП» у В’єтнамі.

Тепер «Чорноморське морське пароплавство» здійснює аналіз діяльності та визначення стратегії участі в розвитку портового підприємства.

Зараз вивчається питання про можливість використання портової інфраструктури СП «Лотос» в якості логістичного центру для виходу продукції українського виробництва на східні ринки. Це обумовлено і вкрай сприятливими умовами розташування порту — підприємство знаходиться в гирлі річки Сайгон, яка впадає в Південно-Китайське море, що відкриває зручні шляхи сполучення з глобальними східними центрами бізнес активності — Сінгапуром і Гонконгом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: