Били, катували і задушили сталевим дротом: розкрито вбивство пенсіонерів в Ірпені

Били, катували і задушили сталевим дротом: розкрито вбивство пенсіонерів в Ірпені
Місце вбивства подружжя в Ірпені

У вбивстві подружжя пенсіонерів підозрюються 47-річна жінка та 52-річний чоловік

Завдяки плідній співпраці прокуратури Київської області та поліції розкрито зухвале вбивство подружжя пенсіонерів в м. Ірпінь, встановлено осіб, які близько години били, катували, а потім задушили металевим дротом потерпілих. Про це у середу, 28 березня, під час брифінгу повідомили прокурор Київської області Дмитро Чібісов та начальник обласної поліції Дмитро Ценов, інформує прес-служба прокуратури.

«Мотивом вбивства стало те, що потерпіла жінка здавала в оренду квартири і постійно мала кошти. Так, бабуся одного з підозрюваних повідомила, що в неї сусіди заможні пенсіонери, а от її онуки змушені працювати на заробітках в Польщі», – розповів Чібісов.

У свою чергу Ценов зазначив, що правоохоронці, переглянувши відео з камер спостережень, встановили двох осіб, причетних до вбивства літнього подружжя.

Чібісов наголосив, що до зухвалого вбивства причетна подружня пара – 47-річна жінка та 52-річний чоловік. Дізнавшись інформацію від бабусі, що в потерпілих є кошти, зловмисники вилетіли з Польщі та прийшли грабувати останніх. Після катувань та вбивства пенсіонерів, зловмисники винесли з будинку 3,5 тисяч доларів США. Чоловік забрав 2 тисячі доларів США та повернувся до Польщі, а його жінка віддала за борги 1 тисячу доларів США, а решту – залишила собі.

На даний час за процесуального керівництва прокуратури Київської області затриманій жінці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п.п. 1,6,12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох осіб, з корисливих мотивів, вчинене за попередньою змовою групою осіб) КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Іншому зловмиснику заочно повідомлено про підозру та направлено клопотання до суду щодо приводу та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під варто, а також підготовлено міжнародне-правове доручення до Польщі з метою екстрадиції підозрюваного.

Як повідомлялося, 15 березня пенсіонерів знайшла вбитими дівчина, яка орендує у них кімнату. Очільник поліції столичної області Дмитро Ценов взяв на особистий контроль хід розслідування цього злочину. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: