До п'ятниці у Києві збережеться надзвичайна пожежна небезпека

До п'ятниці у Києві збережеться надзвичайна пожежна небезпека

Спека у столиці протримається до кінця тижня

Державна служба України з надзвичайних ситуацій попереджає про надзвичайну пожежну небезпеку у Києві цього тижня. Про це повідомила пресслужба Головного управління ДСНС у Києві.

За прогнозом Укргідрометцентру, 25-27 червня в Києві утримається надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека.

Як повідомлялося, 25 червня синоптична ситуація в Києві суттєво не зміниться. Покращення ситуації очікується в останні дні червня.

Внаслідок погодних умов, що спостерігалися в Києві останнім часом (суха спекотна погода без опадів, відсутність значного вітру, наявність в приземному шарі повітря затримуючих шарів, відсутність перемішування приземного повітря з верхніми шарами), відбувалося накопичення шкідливих домішок забруднюючих речовин в приземному шарі повітря. 

Кількість діоксиду азоту у столичному повітрі перевищує норму щонайменше в 5 разів. Спеціалісти Укргідрометцентру повідомляють, що найбільша концентрація азоту спостерігається поблизу великих проспектів та бульварів. Одне з найбільш забруднених місць у столиці - це проспект Перемоги. Тут кількість небезпечних речовин у повітрі перевищує норму щонайменше в 5 разів. Адже до великої кількості автомобільних викидів додається ще й пекельна спека.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: