Голова Київської ОДА оголосив підлеглим про свою відставку - ЗМІ

Голова Київської ОДА оголосив підлеглим про свою відставку - ЗМІ
Про майбутню відставку Олександра Горгана стало відомо у вересні

Звільнення Олександра Горгана відбудеться найближчим часом

Найближчими днями відбудеться відставка голови Київської облдержадміністрації Олександра Горгана, про що він вже неофіційно повідомив своїм підлеглим.

Його посаду займе чинний перший заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Олександр Терещук, який вже формує власну команду.

Як повідомили «Моїй Київщині» джерела в Київській ОДА, 23 жовтня Горган зібрав своїх заступників та інших керівників підрозділів адміністрації, повідомивши про своє звільнення, яке відбудеться найближчим часом.

«Це виглядало приблизно, як Єльцин уходив – «я устал, я ухожу». І сказав, що всі тепер самі за себе», - зазначив один з учасників даної розмови.

Сьогодні, 24 жовтня, на засіданні Кабміну Горган разом ще з чотирма іншими головами обласних організацій мав звітуватися відносно виконання реформи Нової української школи. Однак він так і не прибув на засідання, відправивши туди одного зі своїх заступників.

Нагадаємо, про майбутню відставку Горгана стало відомо у вересні.

Повідомлялося, що в облраді, КОДА та Адміністрації президента активно обговорюють трьох можливих наступників Олександра Горгана на посаді губернатора столичного регіону: екс-начальника київського главку міліції Олександра Терещука, екс-генпрокурора і заступника глави обласного осередку БПП Віталія Яреми, а також чинного заступника голови Київської міськдержадміністрації Дмитра Давтяна.

Читайте також матеріали «Главкома»:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: