Кияни стали частіше розлучатися і рідше укладати шлюби

Кияни стали частіше розлучатися і рідше укладати шлюби

За 1 квартал 2019 року в Києві зареєстровано 1091 розлучення

На 7 укладених шлюбів припадає одне розірвання

У Києві в 2018 році зафіксовано максимальну за останні кілька років кількість розлучень - 4473. Водночас чисельність зареєстрованих відносин не найвища і дорівнює 26 401. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook депутат Київської міської ради Олександр Пабат.

Згідно з інформацією Головного територіального управління юстиції в Києві, за 1 квартал 2019 року в Києві зареєстровано 4218 шлюбів та 1091 розлучення.

«Те, що кияни стали частіше розлучатися і рідше офіційно реєструвати стосунки помітили і фіскали. Натякають, що поза шлюбів зручніше/краще декларувати і доходи, і витрати», - сказав Пабат.

«Справедливості заради зазначу, що середній рівень охочих розписатися або розлучитися багато років тримається на плюс/мінус одному рівні 25-30 тис. і 4 тисячі відповідно. Тобто на 7 укладених шлюбів припадає одне розірвання», - додав він.

Як повідомлялося, священики Української греко-католицької церкви закликали українців «непоспішно і виважено приймати рішення про шлюб», адже Україна посідає одне з перших місць у Європі за кількістю розлучень - розходяться близько 60 відсотків пар.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: