Кияни, у домівках яких місяць немає тепла, перекрили дорогу

Кияни, у домівках яких місяць немає тепла, перекрили дорогу
У чотирьох будинках на вул. Зоологічній майже місяць немає тепла

«Київтеплоенерго» обіцяють до вечора дати людям тепло

Сьогодні, 19 листопада, вранці кияни перекрили проїжджу частину вулиці Зоологічна через відсутність опалення.

За словами жителів, в чотирьох будинках № 4, 6, 8, 12 майже місяць немає тепла. У свою чергу, комунальники пояснюють, що на даній ділянці сталася аварія, що зараз там тривають ремонтні роботи. При цьому проблему з теплом обіцяють вирішити до кінця дня.

«Протягом 2-3 годин повинні переключити ці будинки на іншу лінію до тих пір, поки триватимуть ремонтні роботи. До кінця вечора жителі будуть з теплом», - повідомили 44.ua у прес-службі комунального підприємства «Київтеплоенерго».

Водночас терміни завершення ремонту, де раніше сталася аварія на тепломережі, поки не озвучують.

Під час мітингу між протестуючими і пасажиркою однієї з машин, яка не змогла проїхати, стався конфлікт. Жінка облила мітингувальників кавою.

Як повідомлялося, мер Києва Віталій Кличко заявив, що тепломережі міста зношені на 80%, бо більшість комунікацій були прокладені ще 20-40 років тому. Тому кожного року з початком опалювального сезону виникає багато розривів труб.

Нагадаємо, 13 листопада на перетині вулиць Шота Руставелі і Саксаганського близько 17-ї години сталася аварія. Прорвало трубу гарячого водопостачання діаметром 400 міліметрів. Через прорив частина асфальту провалилася, у яму «пішла» машина, по дорогах почали бігти річки з окропу. Відразу після події воду перекрили, але на проїжджій частині все ще залишався окріп. Рух по цій території перекрили на кілька годин. Утворився затор.

14 листопада комунальні служби ліквідували пошкодження тепломережі, проте виявили при цьому інші пошкодження, які можуть спричинити аварію.

15 листопада вранці стався прорив труби гарячого водопостачання на розі вулиць Васильківської і Ділової.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: