На березі Київського моря сталась масова бійка

На березі Київського моря сталась масова бійка
Під час відпочинку на березі Київського моря виник конфлікт між компанією киян і місцевими мешканцями
Фото з відкритих джерел

Поліція Вишгородщини встановлює обставини конфлікту

24 липня вночі у селі Нові Петрівці біля річки Дніпро сталася масова бійка. Про це до поліції повідомила жителька Києва. У бійці брали участь близько 7-10 осіб.

Нам місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, повідомляє пресслужба Головного управління Нацполіції в Київській області.

Правоохоронці встановили, що між компанією мешканців Києва, які приїхали на відпочинок до села, та місцевими жителями виник конфлікт. Усі учасники конфлікту перебували у стані алкогольного сп’яніння. За словами мешканців Києва, місцеві жителі кидалися на них із кулаками, проте на час приїзду поліцейських молоді люди просто сварилися. Від запропонованої швидкої медичної допомоги заявниця відмовилася.

Після зібрання всіх необхідних документів поліцейські провели компанію мешканців Києва, що складалася з чотирьох осіб, оскільки останні виявили бажання поїхати.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Для всебічного та повного розслідування поліція досі чекає довідки про ступінь тяжкості завданих тілесних ушкоджень.

Досудове розслідування триває.

До слова, в ніч проти 25 липня в Києві український актор Андрій Федінчик спровокував суперечку та бійку з водіями. Згодом актор вибачився за скандальний інцидент і запевнив, що йому соромно за скоєне.

Також 25 липня у Києві неподалік станції метро «Палац спорту» сталася бійка зі стріляниною.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: