На окрузі нардепа Лещенка перемогла людина забудовника Вавриша

На окрузі нардепа Лещенка перемогла людина забудовника Вавриша
Ганну Бондар ЗМІ називають людиною забудовника Андрія Вавриша

Нардеп Сергій Лещенко не проходить до наступного скликання парламенту

На одномандатному виборчому окрузі №220 (Подільський район Києва) опрацьовано 100% протоколів голосування.

За результатами підрахунку, як свідчать дані Центральної виборчої комісії, перемогу тут отримала кандидатка від партії «Слуга народу» Бондар Ганна - 37% (24 006) голосів виборців.

Друге місце по цьому округу посів депутат Київради, кандидат від партії «Європейська Солідарність» Олексій Окопний, набравши 16,19% (10 502) голосів.

Лише на третьому місці опинився чинний народний депутат, самовисуванець Сергій Лещенко з 11,98% (7 775) голосів.

Офіцер юридичного департаменту Міноборони, самовисуванець Юрій Дідовець набрав 11,52% (7 477) голосів, а Ольга Арканова-Чорна від партії «Опозиційна платформа – За життя» - 6,33% (4 117).

Решта кандидатів отримали менше 5% голосів.

Ганна Бондар народилася 23 лютого 1975 року в Києві, освіта вища, генеральний директор Директорату технічного регулювання в будівництві, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, безпартійнa.
За даними ЗМІ, Бондар - людина київського забудовника Андрія Вавриша, колишнього заступника очільника департаменту містобудування Києва, близького друга керівника Офісу президента Андрія Богдана.

Як повідомлялося, за останніми даними ЦВК, у Києві на усіх одномандатних виборчих округах з 211-го до 223-й лідирують кандидати від партії «Слуга народу». Сама партія теж отримує більшість голосів у столичних округах.

Нагадаємо, 21 липня в Україні пройшли позачергові вибори народних депутатів Верховної Ради. Виборчі дільниці відкрилися о 08:00 і працювали до 20:00. 

225 депутатів будуть обрані за партійними списками, ще 199 - за одномандатними округами.

За даними ЦВК, явка на виборах склала 49,84%.

 Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: