Поліція дізналась про смерть Гандзюк із соцмереж

Поліція дізналась про смерть Гандзюк із соцмереж
Поліцейські проводять необхідні слідчі дії

Поліція висловила співчуття рідним загиблої

Начальник столичного управління поліції Андрій Крищенко заявив, що лікарі київської лікарні, де перебувала Катерина Гандзюк, не повідомили про її смерть поліцію. Відповідну заяву поширила поліція Києва.

«Повідомлення про смерть Катерини Гандзюк до чергової частини від лікарів не надходило. Однак для перевірки інформації, що поширюється в соцмережах, в лікарню виїхала слідчо-оперативна група. Факт смерті підтвердився. Поліцейські проводять необхідні слідчі дії», - сказав Крищенко. 

Поліція висловила співчуття рідним загиблої.

Раніше стало відомо про смерть активістки Катерина Гандзюк, на яку 21 липня у Херсоні було скоєно напад із застосуванням сірчаної кислоти.

Президент України Петро Порошенко висловив співчуття рідним активістки Катерини Гандзюк, вбитої внаслідок нападу.

Єврокомісар з питань розширення та політики добросусідства Йоганнес Ган вимагає знайти винних у вбивстві активістки Катерини Гандзюк.

Поліція працює над встановленням замовників нападу на Гандзюк. Правоохоронці затримали п'ятьох осіб, підозрюваних у скоєнні цього злочину.

Нагадаємо, напад на активістку Гандзюк стався у Херсоні 31 липня. Як відомо, сірчана кислота обпекла 40% тіла Гандзюк. Їй зробили більше десяти операцій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: