Поліція Київщини затримала двох паліїв очерету на скутерах (фото)

Поліція Київщини затримала двох паліїв очерету на скутерах (фото)
Порушників доправили до відділу поліції, де з ними працюють слідчі. Це - 28 та 29-річні жителі Ірпені
Фото: Нацполіція

Як тільки поліцейські виявили в інтернеті відео, де двоє молодих людей на моторолерах без номерних знаків підпалили очерет на березі річки Ірпінь, відразу розпочали їх пошуки

Поліція Київщини затримала двох молодиків, які можуть бути причетними до підпалу сухостою на березі річки Ірпінь. За скоєне їм загрожує покарання від штрафу до п’яти позбавлення волі.

Про це у суботу вечері повідомляє пресслужба поліції Київської області.

«Як тільки поліцейські виявили в мережі інтернет відео, де двоє молодих людей на моторолерах без номерних знаків підпалили очерет на березі річки Ірпінь, відразу розпочали їх пошуки», - повідомили правоохоронці.

Інформацію про підпал внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. ст. 245 (Знищення або пошкодження об'єктів рослинного світу) Кримінального кодексу України.

Працівники Києво-Святошинського відділу поліції оперативно встановили осіб, які були зафіксовані на відео.

«Двох порушників доправили до відділу поліції, де з ними працюють слідчі. Це - 28 та 29-річні жителі Ірпеня. Поліцейські вилучили їх транспортні засоби – моторолери, на яких вони пересувались», - додали у поліції.

Вирішується питання щодо оголошення підозри молодикам.

Раніше стало відомо, що під Києвом орудують палії, які пересуваються на скутерах. За попередніми даними, зловмисники влаштовували підпали в районі сіл Білогородка і Гнатівка

Нагадаємо, що на Житомирщині розпочато кримінальне провадження за фактом пожеж в Овруцькому районі.

Національне космічне агентство України показало супутниковий знімок лісових пожеж в Житомирській області та в Чорнобильській зоні відчуження.

Як повідомлялось, у Житомирській області 16 квітня у результаті загоряння сухої трави вогонь пошкодив вісім будинків селища Новосілка.

Також нагадаємо, що у Чорнобильській зоні досі тліє трава. Пожежники гасять кілька осередків.

Внаслідок пожеж різко підвищився рівень забрудненості повітря у Києві. За словами київського мера Віталія Кличка, радіаційний фон у столиці та Київській області у межах норми.

Станом на 20:00 суботи якість повітря у Києві покращилася, порівняно з ранковими показниками.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: