Під Києвом орудують палії, які пересуваються на скутерах (відео)

Під Києвом орудують палії, які пересуваються на скутерах (відео)

«Прошу допомогти зробити цих виродків відомими і тим самим – впізнати їх!» – очевидець

Скріншот з відео

Поліцейські повідомили, що це вже третій підпал за день саме цієї парочки

У Київській області шукають двох чоловіків, яких підозрюють у підпалі очеретів. За попередніми даними, зловмисники орудують в районі сіл Білогородка і Гнатівка. Про це йдеться в повідомленні спільноти «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Прошу допомогти зробити цих виродків відомими і тим самим – впізнати їх! Підпалили очерет на березі річки Ірпінь, між селами Білогородка і Гнатівка. Як тільки почули про поліції – дружно змилися. Поліцейські, які прибули на виклик сказали, що це вже третій підпал за день саме цієї парочки на скутерах», – повідомив очевидець.

Обережно! Ненормативна лексика!

Нагадаємо, що на Житомирщині розпочато кримінальне провадження за фактом пожеж в Овруцькому районі.

Національне космічне агентство України показало супутниковий знімок лісових пожеж в Житомирській області та в Чорнобильській зоні відчуження.

Як повідомлялось, у Житомирській області 16 квітня у результаті загоряння сухої трави вогонь пошкодив вісім будинків селища Новосілка.

Також нагадаємо, що сьогодні вранці у Чорнобильській зоні досі тліє трава. Пожежники гасять кілька осередків.

Нагадаємо, у вівторок вранці, 14 квітня, столицю затягнула димова хмара з Чорнобильської зони. Кияни скаржаться, що відчувають їдкий запах навіть у квартирах із зачиненими вікнами.

У Києві, станом на 09:20 18 квітня, рівень забруднення повітря погіршився. Дихати повітрям у Києві небезпечно для життя.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: