Поліція оголосила в розшук двох іноземців, які побили Дзідзьо (фото, відео)

Поліція оголосила в розшук двох іноземців, які побили Дзідзьо (фото, відео)
Артист Дзідзьо отримав незначні травми під час нападу на нього
Фото: Інформатор

Поліцейські Києва заочно оголосили про підозру двом іноземцям за напад на актора

Столичні поліцейські встановили двох нападників, які на виході з радіо «Хіт FM» компанії «Тауер» побили українського артиста Михайла Хому, більш відомого під псевдонімом Дзідзьо. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Нагадаємо, 28 грудня близько 10:30 біля радіокомпанії у Києві невідомі скоїли напад на Дзідзьо.

Пізніше актор назвав ім’я одного із нападників.

За фактом хуліганських дій розслідується кримінальне провадження. Підозрюваних оголосили в розшук.

Як розповів начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко, поліцейські з’ясували, що у потерпілого виник конфлікт із невідомими, які агресивно себе поводили та нецензурно лаялися, а потім вдарили чоловіка по голові та втекли двома автомобілями. Попередньо подію кваліфіковано за статтею 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.   

«Ми опитали потерпілого, відібрали пояснення у очевидців та вилучили відео з камер спостереження. Окрім цього, у Києві ввели оперативний план, за допомогою якого у сусідньому районі столиці знайшли один автомобіль. Також встановили фігурантів, які нанесли тілесні ушкодження. Це – 36-річний та 33-річний іноземці, раніше судимі за підробку документів», - додав Іщенко.

У ході відпрацювання злочину та отримання додаткових матеріалів слідчим Подільського управління поліції перекваліфіковано злочин на ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Зловмисникам заочно повідомлено про підозру у вчиненні злочину та оголошено їх у розшук. За скоєне їм загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: