Стало відомо про стан потерпілих у жахливому ДТП на Дорогожичах

Стало відомо про стан потерпілих у жахливому ДТП на Дорогожичах
Фото: Facebook Віталія Мороза

Одній з двох жінок, які постраждали – зашили голову, іншій – щоку

Трьом людям, які серйозно постраждали у ДТП, що сталася біля станції метро Дорогожичі, але вижили, надана медична допомога. Про це у Facebook написала Ліза Шевченко, донька однієї з постраждалих жінок.

«Мамі зашили голову. Дівчині, що, вилетіла через вікно автівки – щоку. У неї з рукою проблеми. Водію білої машини зараз роблять операцію - збирають ключицю», - написала пані Шевченко.

Свідком аварії став керівник відділу нових медіа ГО «Інтерньюз Україна» Віталій Мороз. На своїй сторінці у Facebook він написав, що під час ДТП щось влучило йому в ногу, але все обмежилося синяком. Ось як Віталій описує ДТП, свідком якої він став:

«Зі мною все ОК, щось вдаряє по нозі - тільки синяк. Жінка за 15 см від мене падає, їй щось влучило в голову, я бачу, як починає текти кров з голови. В перші секунди зацепеніння, далі збігаються люди, я прошу її не рухатися, через 2 хвилини хтось підбігає з аптечкою, аби перев'язати голову. З нею має бути все добре. Іншу молодшу жінку кинуло на дорогу – в неї поранене обличчя, але важливі органи ніби не задіті – їй теж надали допомогу. Гірше – літній чоловік біля білої автівки – чи його врятують – невідомо. Водій зеленого автомобіля бігав довкола - його ніяк не заділо. Швидка приїхала через 15 хвилин, поліції ще не було, буду певно свідком аварії».

Як повідомляв «Главком», зіткнення двох автомобілів сталося на перехресті вулиць імені Олени Теліги і Щусєва. У результаті чого одна з машин виїхала на тротуар, де знаходилися пішоходи. Серйозно постраждали чотири людини. Літній чоловік від отриманих травм помер на місці ДТП. Двох жінок і водія однієї з машин медики доставили до лікарні.

Слідчими вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 8-ми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: