Травмовані поліцейські, зламані меблі: наслідки бійки у Київраді (фото)

Травмовані поліцейські, зламані меблі: наслідки бійки у Київраді (фото)
Бійка у Київраді, 12 липня 2018 р.
Фото: УНІАН

Під час бійки у Київраді постраждав співробітник поліції охорони

Внаслідок бійки в Київській міській раді, яка сталася у четвер, 12 липня, постраждав співробітник поліції охорони. Про це повідомила Українським новинам прес-офіцер Шевченківського районного управління поліції Ганна Зубарєва.

«Наразі є інформація про одного потерпілого - поліцейського. Кримінальне провадження буде відкрито, вирішується питання про класифікацію», - повідомила вона.

Заступник начальника прес-служби Національної поліції в Києві Яна Неруш повідомила, що правоохоронець дістав травму коліна. 

За словами начальника прес-служби Київської міської ради Наталії Пругар, двоє охоронців дістали тілесні ушкодження. Також під час штурму сесійної зали протестувальники зламали робочі місця 4 депутатів і вибили двері 2-го поверху.

У четвер, 12 липня, перед початком засідання міськради під стінами Київської міської ради зібралися близько 200 активістів з вимогою скасувати підвищення вартості проїзду у комунальному транспорті з 14 липня. Після чого активісти в кулуарах міськради спробували потрапити до сесійної зали, сталася бійка. 

Наразі у засіданні Київради оголошено перерву.

5 липня мер Києва Віталій Кличко заявив, що без підвищення тарифів на проїзд в громадському транспорті не уникнути кризи у транспортній сфері столиці.

із 14 липня 2018 року вартість проїзду у міському транспорті столиці зросте і складатиме від 6,3 грн – за умови користування проїзним квитком або безконтактною карткою, та 8 грн – за разову поїздку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: