У «Борисполі» затримано громадянина Узбекистану за спробу підкупу прикордонника

У «Борисполі» затримано громадянина Узбекистану за спробу підкупу прикордонника
Іноземець пропонував прикордоннику 500 доларів
Фото: Військова прокуратура

Іноземець і четверо його друзів намагалися потрапити до України незаконно

9 грудня в аеропорту «Бориспіль» було затримано громадянина Узбекистану, який намагався підкупити офіцера Державної прикордонної служби, щоб той пропустив його в Україну без законних на те підстав. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

«09.12.2018 о 12:30 військовою прокуратурою Дарницького гарнізону Центрального регіону України за надання неправомірної вигоди майору, заступнику начальника відділу інспекторів прикордонної служби «Бориспіль», затримано громадянина Узбекистану, 1988 р.н.  Затримання відбулось спільно зі слідчими Бориспільського відділу поліції ГУ Нацполіції в Київській області», - йдеться у повідомленні.

«Встановлено, що вказаний іноземець намагався сумою у 500 доларів США підкупити українського офіцера Державної прикордонної служби, щоб той погодився пропустити іноземця та ще 4 його знайомих на територію України у міжнародному аеропорту «Бориспіль» без законних підстав. Український прикордонник повідомив про пропозицію іноземця правоохоронців і під час надання вказаної суми громадянина Узбекистану було затримано», - інформують у прокуратурі.

Тривають першочергові слідчі дії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: