У Києві комісія скасувала результати конкурсу на посаду директора Голосіївського парку

У Києві комісія скасувала результати конкурсу на посаду директора Голосіївського парку
Комісія скасувала результати конкурсу та призначила новий 
Фото: Kyivmaps

Зараз обов’язки директора парку виконує Андрій Хрутьба

Комісія Міндовкілля скасувала результати конкурсу на посаду директора Голосіївського парку столиці. Про це повідомляє активістка Альона Дєньга на сторінці у Facebook.

За її словами, комісія оголосила новий конкурс та скасувала результати вже проведеного. На посаду директора парку претендували три кандидати – два співробітники парку з профільною освітою та колишній прокурор часів Януковича, який, за твердженням активістки, є другом забудовників.

Зараз обов’язки директора парку виконує Андрій Хрутьба. Його підозрюють нібито в хабарництві. Активістка також висловила занепокоєння щодо можливих нових кандидатів на цю посаду. «Це поганий сигнал, який означає, що шукатимуть свого зручного кандидата. Тепер будуть уважнішими, підберуть людину з чистою репутацією. Можливо, АТОвця або якогось нерозбірливого еколога, щоб дискредитувати можливе невдоволення громади. Не зрозуміло, хто складе йому конкуренцію з адекватних кандидатів, спеціалістів, які підуть захищати й розвивати нацпарк, таких – одиниці, а бариг, готових врізати заповідний ліс, – тьма, тільки свисни. А найголовніше, ми не знаємо, за якими такими критеріями кандидати стали «невідповідними», – написала Дєньга.

Нагадаємо, у конкурсі на посаду директора Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА переміг Олег Половинко.

Також, стало відомо, хто очолить департамент транспортної інфраструктури Києва.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: