У Києві на Хрещатику підземна пожежа пошкодила кабелі «Укртелекому»

У Києві на Хрещатику підземна пожежа пошкодила кабелі «Укртелекому»

Для ремонту кабелів знадобиться один два дні, «а залежить це від того, як швидко колектор очистять від диму», - представник «Укртелекому»

У Києві на Хрещатику через підземну пожежу вночі 5 квітня були пошкоджені кабелі українського оператора фіксованого зв’язку «Укртелеком». Про це повідомляє директор з корпоративних комунікацій «Укртелекому» Михайло Шуранов на своїй сторінці у Facebook.

«Внаслідок пожежі у міському колекторі пошкоджено кабельні мережі «Укртелекому». Аварійні бригади «Укртелекому» чекають дозволу ДСНС на доступ у приміщення колектору для початку аварійних робіт», — розповів він.

Шуранов стверджує, що для ремонту кабелів знадобиться один два дні, «а залежить це від того, як швидко колектор очистять від диму».

Представник «Укртелекому» відмітив, що під час пожежі постраждали як магістральні, так і місцеві канали зв’язку.

«Магістральні оптичні канали «Укртелеком» переключив на альтернативні лінії зв’язку, а локальна мережа очікує ремонту», — уточнив директор з корпоративних комунікацій.

Він також додав, що у міському колекторі, що простягається від Бессарабки до Європейської площі, розташовані як високовольтні електричні лінії електропостачання, так і лінії зв’язку, в яких відсутня напруга.

Як повідомляли, у Києві на вулиці Хрещатик, 7 в ніч на 5 квітня загорівся підземний колектор з електричними кабелями. О 09:33 пожежу вдалося ліквідувати.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: