У центрі столиці загасили підземну пожежу

У центрі столиці загасили підземну пожежу
Пожежу під Хрещатиком ліквідували о 9:33, - рятувальники

Через велику напругу електричних кабелів, рятувальники не могли відразу почати ліквідацію пожежі, - ДСНС

У центрі Києва підземну пожежу у районі Майдану Незалежності, викликану загорянням телекомунікаційних кабелів, вдалося ліквідувати. Про це повідомляє пресцентр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Рятувальники зазначили, що через велику напругу електричних кабелів, вони не могли відразу почати ліквідацію пожежі. О 05:14 рятувальникам був виданий перший допуск від ДТЕК «Київські електромережі».

«О 8:40 загоряння в кабельному колекторі було локалізовано, а о 9:33 ліквідовано. Для ліквідації цієї надзвичайної ситуації задіяно 10 одиниць пожежної техніки і близько 40 осіб особового складу підрозділів ГУ ДСНС України в Києві», - йдеться в повідомленні.

Міський голова Києва Віталій Кличко повідомив, що пожежу вже локалізували порошковим стволом, але столичні рятувальники та комунальні служби досі працюють над її ліквідацією. Причини загоряння встановлюють.

«Частково відключені від електропостачання вулиці Хрещатик, Десятинна, Трьохсвятительська, Володимирська, провулок Музейний. Приблизно 80 будинків», - написав Кличко.

Як повідомлялося, у центрі Києва через підземну пожежу можуть знестурмити цілий район (відео).

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: