У «замінуванні» двох вокзалів Києва підозрюється 15-річний підліток (фото)

У «замінуванні» двох вокзалів Києва підозрюється 15-річний підліток (фото)
Для з’ясування обставин та надання правової кваліфікації події підлітка доставили до Голосіївського управління поліції
Фото: Нацполіція

Вибухонебезпечних предметів на вокзалах не виявлено

Поліцейські ретельно оглянули Центральний залізничний вокзал і автовокзал Києва та прилеглу територію. У результаті перевірки жодних вибухонебезпечних предметів чи речовин не виявлено. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Крім того, у Печерському районі столиці патрульні поліцейські зупинили 15-річного хлопця із мобільним телефоном, з якого ймовірно здійснювались дзвінки з повідомленням про замінування двох вокзалів. Для з’ясування обставин та надання правової кваліфікації події підлітка доставили до Голосіївського управління поліції. 

Нагадаємо, сьогодні близько 13:00 на спецлінію 102 зателефонував невідомий і сказав, що центральний вокзал заміновано. Всіх працівників та пасажирів залізничного вокзалу було евакуйовано.

Оскільки чоловік не назвав адресу, то для перевірки працівники профільних служб оглядали залізничний та автовокзал і прилеглу територію.

Дана подія належним чином зареєстрована у Журналах єдиного обліку заяв та повідомлень Голосіївського та Солом’янського управлінь поліції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: