Ураганний вітер зірвав скляну панель із торговельного центру в Києві (фото)

Ураганний вітер зірвав скляну панель із торговельного центру в Києві (фото)
Скляна панель упала на пішохідну зону
Фото: Інформатор

В результаті інциденту ніхто не постраждав

У понеділок, 10 лютого, на бульварі Перова, 36 в Києві у ТРЦ «Квадрат» впала скляна панель. Вона перебувала на другому поверсі і впала прямо на пішохідну зону.

Це сталося близько 12:00.

Постраждалих немає.

Як повідомила «Інформатору» працівниця адміністрації ТРЦ Ірина, причиною інциденту став сильний вітер. «Зараз на місці патрулюють охоронці і тримають ситуацію на контролі. Випадок страховий, тому незабаром встановлять нове скло. Саму ж конструкцію перевіряють, щоб надалі уникнути подібних випадків», - розповіли в адміністрації.

Нагадаємо, сьогодні у столиці та області оголошено штормове попередження: пориви вітру 15-20 м/с (I рівень небезпеки, жовтий).

Управління ДСНС у Києві радить киянам та мешканцям столичного регіону обрати громадський транспорт замість власного у зв’язку зі штормовим попередженням.

Управління з питань цивільного захисту КМДА закликає мешканців міста бути обережними та дотримуватись основних рекомендацій під час сильного вітру.

У високогір'ї Закарпатської області, у горах Львівської, Івано-Франківської та Чернівецької областей у понеділок очікується значна сніголавинна небезпека.

Директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда стверджує, що протягом останніх 20 років в Україні фіксують температурні рекорди.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: