Затримка рейсів з «Жулян»: понад 170 пасажирів заселені в готелі

Затримка рейсів з «Жулян»: понад 170 пасажирів заселені в готелі
Пасажири в аеропорту «Жуляни»
Фото: «РБК-Україна»

З 450 пасажирів затриманих рейсів на розселення погодилися тільки 177 осіб

Через затримку чотирьох рейсів в київському аеропорту «Жуляни» в готель були тимчасово поселені 177 пасажирів.

Про це «РБК-Україна» розповіли представники авіакомпанії Bravo airways.

«Всього в готелі сьогодні розселено 177 пасажирів затриманих рейсів. Тобто з 450 пасажирів затриманих рейсів на розселення погодилися тільки 177 осіб. Зокрема, це пасажири авіарейсів з Києва в Батумі, Анталію, Даламан, Аліканте і Бодрум», - повідомили представники компанії.

Зазанчається, що в готелі заселені пасажири, які прибули до Києва з інших міст України. Люди чекатимуть там трансферу в аеропорт «Київ». Точний час перебування пасажирів у готелі поки залишається невідомим. За даними компанії перевізника, майже 300 пасажирів відмовилися від розселення в готелі.

У той час, пасажири з Києва скаржаться, що не можуть виїхати додому через відсутність точної інформації про час вильоту.

«Ми з Києва і нам незручно заселитися в готель. Також, незручно поїхати додому. Адже час вильоту постійно змінюється. О 24:00 ми прибули в аеропорт - на виліт о 1:00 ночі, турфірма повідомила, що виліт о 2:40, потім турфірма повідомила про виліт о 3:00 ранку. тобто час вильоту переноситься з 12:00 ночі. Коли ми летимо невідомо. Я бронювала квитки в Анталію ще в квітні. А сьогодні мені нічого невідомо», - розповіла пасажирка.

Сьогодні ЗМІ повідомляли, що кілька тисяч туристів не можуть відлетіти на відпочинок з «Жулян».

Раніше стало відомо, що в суботу зранку до Києва з Тунісу повернулася частина українських туристів, що застрягли в аеропорту Монастір в Тунісі.

Міністр інфраструктури заявив, що у Тунісі залишаються ще 800 українських туристів.

Туроператор Oasis Travel Ukraine заявив, що у понеділок, 2 липня, застряглі у Тунісі українські туристи зможуть покинути країну перебування

Згодом було оприлюднено розклад рейсів, якими з Тунісу забиратимуть застряглих українців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: