Коломойський та Медведчук об’єднались проти екологічного майбутнього України – Руслана

Коломойський та Медведчук об’єднались проти екологічного майбутнього України – Руслана
Ініціаторами інформаційної кампанії проти співачки став кум Путіна Віктор Медведчук та олігарх Ігор Коломойський, - вважає Лижичко

Лижичко спростувала поширену в ЗМІ інформацію щодо замовного пропагування «зеленої» енергетики

Олігарх Ігор Коломойський та кум Путіна і лідер політсили «Опозиційна платформа – за життя» Віктор Медведчук об’єднались у боротьбі з чистою енергією і поширюють інформаційні фейки. Про це написала глобальний амбасадор відновлюваної енергії в світі, співачка Руслана Лижичко на своїй сторінці в Facebook.

Лижичко спростувала поширену в ЗМІ інформацію щодо замовного пропагування «зеленої» енергетики, зазначивши, що займається цим з 2005 року. Вона наголосила, що ініціаторамм інформаційної кампанії став кум Путіна Віктор Медведчук та олігарх Ігор Коломойський.

«Твердження того, що «Співачка Руслана Лижичко включилася в інформаційну кампанію Ріната Ахметова, за яку отримала $20 тисяч», є маячнею з усіх точок зору. Моя «інформаційна кампанія за перехід на зелені джерела» триває з 2005 року. Рінат Ахметов не має жодного відношення до цієї моєї активності», - написала Лижичко.

Співачка також зазначила, що завжди оприлюднює інформацію щодо отримання фінансування чи партнерської підтримки.

Лижичко звернула увагу, що після вкиду фейкової новини її активно поширили інтернет-ресурси, пов’язані з бізнесменом Ігорем Коломойським та Віктором Медвечуком.

«Мотивація «міжолігархічної видової боротьби» теж читається неозброєним оком. І зрозуміло, чому мене намагаються дискредитувати. Адже я із своїми закликами до переходу на чисті відновлювані джерела, не вписуюсь в меседж «коломойських» ресурсів, що «зелена енергія = Ахметов», - вважає Лижичко.

Нагадаємо, раніше в.о. міністра енергетики та захисту довкілля Ольга Буславець повідомила, що для виведення енергетики з кризи Мінекоенерго пропонує низку антикризових заходів, серед яких укладення меморандуму з інвесторами про зниження «зеленого тарифу», зупинення будівництва нових сонячних та вітрових генеруючих потужностей по системі «зеленого» тарифу та перехід на конкурентну систему підтримки (аукціони), реформа системи спецзобов’язань перед виробниками електроенергії.

Як повідомлялося, «зелена» енергетика України за рік принесла топ-інвесторам 14 млрд грн.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: