20-річного моряка Зінченка посадили в камеру до кавказького екс-міністра

20-річного моряка Зінченка посадили в камеру до кавказького екс-міністра

За словами адвоката, Зінченко був дуже здивований, коли побачив, що про українських моряків каже російська пропаганда

Моряк розповів адвокату, що хотів отримувати вищу освіту за фахом і вже подав документи в мореходку

Військовополоненого українського моряка 20-річного В'ячеслава Зінченка відвідала адвокат Еміне Авамілєва.

Про це 13 грудня у Facebook написав російський правник Микола Полозов.

«Насамперед запитав, чи довго сидіти йому ще в «Лефортово». Засмутився, коли дізнався, що в січні слідство скоріше за все запросить в суді продовження тримання під вартою. Каже, хотів вищу освіту отримувати за фахом і вже подав документи в мореходку», - повідомив Полозов.

За його словами, моряк розповів, що сидить в двомісній камері з «якимось колишнім міністром однієї кавказької республіки».

«У камері є холодильник і телевізор з трьома російськими каналами. Зінченко дуже був здивований, коли побачив, що про нього і його товаришів каже пропаганда. Також йому доставили посилку-передачу від волонтерів. Буквально напередодні передали ще одяг - теплий спортивний костюм, взуття. На слідчі дії він виходив вже не в арештантській робі. Просить, щоб йому слали цигарки, згущене молоко і м'ясо. Особливо згущеного молока не вистачає», - написав адвокат.

Він додав, що як і інші допитані росіянами моряки, Зінченко заявив, що він є військовополоненим і не буде давати інших свідчень.

Нагадаємо, генсек НАТО на спільній прес-конференції з президентом Петром Порошенком у Брюсселі 13 грудня заявив, що Північноатлантичний альянс засуджує дії Росії і закликає повернути затриманих у Керченській протоці українських моряків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: